BREEK! Max Verstappen verlengt contract bij Red Bull Racing

Max Verstappen heeft zijn contract bij Red Bull Racing verlengd. De Nederlander rijdt tot en met 2023 bij de renstal. Uiteraard is Verstappen blij en hij zegt: "Het beste moet nog komen!"

Max Verstappen

Op Twitter zegt Max Verstappen het volgende over zijn contractverlenging: "Very proud and happy that @redbullracing will stay my home until 2023. We started this journey together and they have supported me from day 1. I want to win with @redbull and @HondaRacingF1, our goal is to fight for a World Championship together. The best is yet to come! #YesBoys"

Op zijn eigen website gaat Verstappen verder in op de verlengde samenwerking tussen hem en Aston Martin Red Bull Racing: "Ik ben ontzettend blij om mijn overeenkomst met Aston Martin Red Bull Racing te hebben verlengd. Red Bull had het geloof in mij om me de kans te geven om in de Formule 1 te debuteren, waar ik altijd dankbaar voor ben geweest. Gedurende de jaren ben ik alleen maar meer verweven gegroeid met het team en behalve ieders passie en de prestaties op de baan, is het ook erg genieten om met zo’n geweldige groep mensen samen te werken. Met Honda aan boord en de progressie die we de laatste twaalf maanden geboekt hebben, ben ik alleen maar gemotiveerder en geeft dat mij het vertrouwen dat we samen kunnen winnen. Ik waardeer hoe Red Bull en Honda samenwerken en van alle kanten zet iedereen zich maximaal in om succes te behalen. Ik wil met Red Bull winnen en ons doel is natuurlijk om samen voor het wereldkampioenschap te kunnen strijden."

Ook Red Bull Racing is natuurlijk tevreden met het feit dat ze hun talent binnen de renstal weten te houden. Teambaas Christian Horner: "Het is fantastisch nieuws voor het team om onze overeenkomst met Max verlengd te hebben tot en met het seizoen 2023. Met de uitdaging van de reglementswijzigingen voor 2021 in het vooruitzicht, is continuïteit op zoveel mogelijk vlakken doorslaggevend. Max heeft bewezen een aanwinst te zijn voor Aston Martin Red Bull Racing. Hij gelooft echt in het partnership dat we gesmeed hebben met onze motorleverancier Honda en we zijn verheugd onze verbintenis met hem verlengd te hebben."

In hun interview met Nieuwe Revu voorspelden Olav Mol en Jack Plooij deze week al dat Max Verstappen bij Red Bull zou blijven. Ook zegt hun glazen bol dat Max in 2020 wereldkampioen gaat worden.