Top Gear-ginger Chris Evans scheldt publiek huid vol

De druk stijgt naar een hoogtepunt bij het nieuwe Top Gear-opperhoofd Chris Evans. De eerste studio-opnames zitten erop, maar dat ging verre van soepel.

Evans zou in de studio nogal wat moeite hebben gehad met het inspreken van zijn teksten en ook het publiek deed niet wat hij wilde. Het klapvee moest volgens hem meer lachen om zijn grapjes en het was ook allemaal iets te stijfjes. "Sta niet met je armen over elkaar. Draag geen zwarte kleren! Doe het uit, doe het allemaal uit!", blèrde Evans tegen het publiek. "Hou je armen niet over elkaar. Hou je handen niet in je zakken. Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck."

Het werd een lang dagje in de studio. Evans had vier uur nodig om al zijn teksten in te spreken, terwijl hij eerder nog aangaf dat in uurtje te kunnen. Om het geheel nog gênanter te maken, leverde co-presentator Joey LeBlanc al zijn teksten in één take perfect af. Zijn al die jaren Friends toch nog ergens goed voor geweest.

Dit valt allemaal te lezen in sensatieblaadje The Sun, dus je moet de aantijgingen wel met een VOC-schip zout nemen. Toch kunnen we voorstellen dat de druk voor de Clarkson-opvolger enorm is. Ook moest de show nog een tegenvaller verwerken toen de gast voor aflevering één afzegde. Acteur Brad Pitt zou de bank vullen, maar besloot toch niet op te dagen. Vervanging werd gevonden in Zuckerberg-imitator Jesse Eisenberg en Ferrarifetisjist en hapjesmaker Gordan Ramsay.

Alle commotie maakt ons vooral nieuwsgieriger naar het eindresultaat. We kunnen dan ook niet wachten tot we zondagavond gaan ontdekken wat de nieuwe club heeft gedaan met de restanten van de beste autoshow...in the world.