Kijk Typhoon, deze auto's zijn wél fout

Een typhoon. In de Filipijnen staat dat garant voor iets dat hard zuigt en vele gezinnen dakloos achterlaat, in Nederland is het de toekomstige dichter des vaderlands die besties is met Matthijs van N., en een Outlander PHEV op grote velgen rijdt.

Tenzij u in een kolenmijn woont heeft u alle OPHEF wel meegekregen rond de poëet in zijn Japanse subsidieslurper en de SCHANDALIGE staandehouding door de Zwolse politie, die kennelijk al hevig onder de indruk is van een stekker-SUV vol plastic. Alsof het feit dat oom Agent een enorme celebrity als Typhoon niet meteen herkende al niet schrijnend genoeg was.

Het is het soort profileergedrag van 'jonge gozer in dikke auto' dat in Rotterdam de schatkist al vele tonnen aan inbeslaggenomen cash geld heeft opgeleverd, en dat vorige week gegarandeerd een plofkraak heeft voorkomen doordat de politie in Winterswijk even de kentekenplaten van een dikke RS6 met 2 jonge gastjes erin besloot te checken. Maar laten we vooral inzoomen op de negatieve aspecten. In deze twee aangehaalde voorbeelden speelden auto's die wel degelijk begeerlijk zijn een hoofdrol, en we hebben nog wel wat suggesties voor wielen voor de artiest. Dat ze een beetje flashy zijn is niet erg, want het staandehoudingsincident bewijst wel dat de gehele Nederlandse kit racistischer is dan die gingeragent uit South Park, dus aangehouden word je toch wel.

Ruimte voor veel vrienden, en een lekkere diepe bas uit de uitlaat. Onderstaand exemplaar werd in Monaco gefilmd.

Een no-brainer, zijn naam staat er al op. En met 750 pk rij je gewoon weg als die agentjes in hun Tourans je komen pesten.

Nog een Typhoon. Hamann bracht in 2009 met zijn zwart-rode G55-eyesore een hommage aan de natte wind.

Kleur bekennen doe je met de creaties van Horst Lumma. Deze wit-met-blauwe CLR biedt een ander kleurschema dan alle grijs-zwarte SUV's in deze opsomming.

Een Porsj Cayenne met extra carbon. Tijdloos fout.

De Q7 werd met de nieuwe generatie wat minder imposant, maar huistuner ABT verhelpt dit. Vier uitlaatpijpen of GTFO.