Man doet een Jos Verstappentje in zijn Camaro

Kinderen vinden scheuren in coole Chevrolet Camaro's al spannend genoeg. Daar hoeft echt geen vlammenzee bij.

Auto's kunnen voor een heerlijk stukje vader-zoonbinding zorgen. Samen een stukje rijen in een klassieker. Samen lachen om de grote rubber strepen die je achterlaat op het asfalt. Samen bijna in vlammen opgaan als een brandstofleiding knapt. Wait... what??

De Amerikaan James Towers en zijn 12-jarige zoon kregen de schrik van hun leven tijdens een ritje met zijn 700 pk sterke Camaro Z28. Een brandstofleiding knapte en zorgde voor een vlammenzee waar een pitstoppende Jos Verstappen nog een puntje aan kan zuigen. Aangezien tieners tegenwoordig alles filmen, staat ook deze hete rit op camera.

Gelukkig wist het duo de auto snel te verlaten en bleef het persoonlijk letsel beperkt tot enkele lichte brandwonden. De Camaro heeft het zwaarder. Het complete interieur is vernietigd, maar het motorblok lijkt nog te redden. Ook de body van de muscle car oogt redelijk in tact. Kan de vader-zoonrelatie mooi verder groeien tijdens een gezamenlijk restauratieproject. Hopelijk deze keer met betere brandstofleidingen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e4f2740227bb', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });