Maak kennis met het leukste Lamborghini-meisje ter wereld

Laten ons u Arina voorstellen. Arina is een blond paardenmeisje uit Moskou, in bezit van een oranje Lamborghini Gallardo LP560-4 en een dito Porsche Panamera GTS. Zoals het een rijke Rus betaamt is ze bovendien niet bang de pk's aan te spreken.

Verder doet Arina wat rijke Russen doorgaans de hele dag doen: als een aso met hoge snelheid door het verkeer zigzaggen, luxe hotels bezoeken, en patsen met dikke auto's en hun sleutels. Wel verfrissend om ook eens een vrouw te zien in het traditionele mannenbolwerk der petrolheads. Eentje die haar nageltjes graag doet bovendien. Dit alles wordt nauwgezet gedocumenteerd via Instagram

Zeker wife material, dit, mits uw portemonnee zo dik is als een bijbel. Zo niet, dan volstaat een 'ik zou haar doen'. Autobahn is verliefd, het is één van de weinige vrouwen bij wie we zonder morren op de passagiersstoel plaats zouden nemen. Hieronder nog even een selectie van haar hoon-kwaliteiten.

Arina parkeert trouwens ook waar ze wil, wat haar op en paar dikke stickers van de stop a douchebag-beweging kwam te staan (vanaf 00:35)