Plofkraaktuig sloopt WEER Audi (R)S5

Vannacht was het weer raak: drie plofkraak-pusbubbels crashten een dikke Audi met 200+ km/u, en overleefden helaas allemaal. Ze kropen uit de V8-coupƩ en wisten te ontkomen. De A2 waarop ze reden was de hele nacht dicht voor een spoedreparatie.

Zo lang snelle Audi's nog te stelen zijn, en er in banken of pinautomaten nog grote stapels cash liggen houdt het niet op met plofkraken en aanverwante crashes. Vannacht rond 2 uur was het weer eens raak op de A2 bij Deil. Kennelijk nog voordat er iets was buitgemaakt klapten de jongens met een Audi (R)S5 coupé en een vaartje van volgens omstanders dik 200 km/u in de vangrail op de snelweg. Het geeft maar weer eens aan hoe het is gesteld met de professionaliteit van dit soort Montana-wannabe's.

De Audi brandde volledig uit, en op de beelden van Omroep Gelderland zien we alleen nog het silhouet en de rode accenten van de V8 die ooit 450 pk leverde. Aangezien naast een aantal breekijzers ook gasflessen aan boord waren was het inferno op de A2 compleet. Naast sporenonderzoek moest het asfalt een spoedreparatie ondergaan, en ging om 7 uur vanochtend weer open. 

En de boys? Die liggen waarschijnlijk weer op één oor, jatten volgende week weer een Audi RS, en dan begint het hele liedje weer van voren af aan. De politie weet ongetwijfeld in welke hoek ze moeten zoeken, maar het is dweilen met de kraan open.

Foto credit: Bart Meesters

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dcf2bdfe98be', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });