Dit is uw laatste kans een dikke Mercedes-shooting brake te kopen

Mercedes maakt een CLA Shooting Brake, maar wie zijn derrière liever in een écht grote Mercedes parkeert opteert voor de CLS. Als de geruchten waar zijn maakt Mercedes van de volgende CLS géén SB, dus voor liefhebbers is deze Final Edition een must.

De CLS is een model dat ons altijd heeft kunnen bekoren: vooral de eerste generatie, omdat hij zo lekker anders en vernieuwend was, maar de meer gepolijste tweede generatie is met de tijd ook aantrekkelijker geworden. Het model loopt nu op zijn laatste benen, en voordat de opvolger komt (gaat die CLE Coupé heten?) krijgt de CLS nog een laatste keer een slinger met een Final Edition-pakketje. In Duitsland betekent dit een shitload (eine Scheissladung) aan opties voor 8,2 mille extra. Tot de uitrusting van de zeer toepasselijk genaamde Final Edition behoort een AMG Line in exterieur en interieur (incl. 19 inch multispakers), multicontour-zetels met zwart leer,  getint glas, een zonnedak, en MULTIBEAM LED lampen. 

Mocht u het niet erg vinden om in een model te rijden dat over 2 jaar verouderd is, dan adviseren we u maar één ding: shouf shouf, naar de Mercedes-dealer.