Kopen! Oude Mercedes 500 SEL uit de politievloot

Vroeger reed de politie in Porsches over de snelweg, maar wat voor gezicht had je getrokken als dit gevaarte voorbij was komen zeilen? Een hypothetische vraag, want hier is iemand natuurlijk creatief met politiestreepjes wezen plakken. It ken net!

Wie zoekt naar een mooie onverwoestbare W123 S-Klasse voor de liefhebberij, veel poetsen, en af en toe een ritje, die moet ergens anders kijken. Deze S500 loopt op zijn laatste benen, maar dat betekent niet dat je er geen lol mee kunt beleven.

De 500 SEL  heeft een 4.973 cc V8 onder de kap, die ooit 245 pk had, maar nu niet meer. Ook een straattoelating zit er niet meer in, want de APK verliep in 2014. Wat je er dan wel mee kan: lekker door het weiland crossen natuurlijk, zijn ze in Friesland gek op. Omdat de auto er ook nog een beetje blits uit moet zien is meteen een hood scoop van het formaat funny car gemonteerd, omdat het kan ken. Dat de motorkap niet meer helemaal aansluit is bijzaak, je kunt er toch niet mee door het PC Hooft-equivalent van Vrouwenparochie, waar de Benz te koop staat.

Wie de auto wil gebruiken om zijn vijanden te elimineren, die kan ook bij de verkoper terecht. Het ding heeft namelijk 'elektrische stoelen', en daar krijg je zelfs Bonifatius mee plat, zo hebben we ons laten vertellen. Kom alleen wel met een goed bod, want de auto is al gereserveerd. 

Advertentie HIERRRR. (spiegel)