Briljant! Een frituurvreetmuur in een wasstraat

Wij weten al waar Jan Boskamp voortaan zijn Nissan Juke wast. Voeg maar vast een paar rijen bamischijven toe, beste Febo.

Het fenomeen 'Cars & Coffee ' raakt zo onderhand een beetje played out, hoog tijd voor een kraakverse variant hierop. Wat ons betreft is Cars & Kroketten - of beter gezegd: carwash & kroketten - een uitmuntende opvolger. In Aalsmeer opende de eerste Febo-vestiging in een autowasserette ooit. Terwijl de medewerkers in acht minuutjes je interieur boenen kan je zelf aan je BMI werken door een vette hap met extra saus in de slaschuur te schuiven, zo meldt het Parool. Best een uniek concept in deze tijd waarin alles gezond moet. 

De impulsaankopen worden aangewakkerd door de auto's eerst even langs de raampjes te leiden, compleet met slogans die nog meer kaas bevatten dan de soufflés in het hokje. Kennelijk is het complex - waar ook een tankstation zit - groot genoeg om een Febo-medewerker de hele dag te laten frituren.

Alleen wel even goed de handjes afvegen na consumptie, anders kan je direct weer met een auto vol vette vingers de wasstraat door.

Foto: Ome Henk eet ook frituur.