LOAD LAGE! Chinees is zo boos dat hij zijn eigen auto sloopt

Dashcams zijn zeker de beste uitvinding sinds de centerfold. Neem dit stel Chinese helden dat volledig door het lint gaat na een minimaal aanrijdinkje. Epische road rage.

Mensen filmen in hun auto is als het filmen van gorilla's op een berg of witte haaien in een surfgolf. Het is een feest om naar te kijken en je bent altijd blij dat je er niet live bij bent geweest. Opkomende economieën (en de VS) zijn de beste plaatsen om de mooiste natuurfilms te maken met mensen in de hoofdrol. De lokale verzekeringsmaatschappijen weten dat en daarom zijn talloze auto's met dashcams uitgerust. Feest voor ons.

Neem deze road rage uit China. Een ietwat asociale communist zet zijn auto stil voor een gedashcamde collega-automobilist, die een tikje uitdeelt. Wat er daarna gebeurt zal je verbazen. Die zin duidt meestal op clickbait, maar in dit geval zal het je echt verbazen. Wie kan er anders bedenken dat de aangereden bestuurder meteen over de auto van zijn belager rent en klappen gaat uitdelen. Daarna wordt het nog zo gek dat hij de andere kant van zijn auto ook nog maar even sloopt. Iemand die durft te gokken wat deze vent in zijn thee heeft gedaan?