VIDEO. Ford Mustang crasht op paaltjes bij tankstation

De 'hoe dan?!' is heel erg groot in deze video. Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, wat betekent dat de onmogelijke aanrijdingen er ook gewoon mogelijk zijn. Hoe leg je een Mustang zo voor een deur?

Een video met daarin een kapotgereden auto en schreeuwende dames, veel beter wordt het internet niet. Helaas wordt een deel van de geweldigheid van de film tenietgedaan door het verticale filmsyndroom. We laten ons er niet door afleiden en analyseren de toedracht. Je Ford Mustang voor de deur van een Dollar Store op een paar paaltjes leggen vergt een behoorlijke rijvaardigheid. Of eigenlijk een sterke afwezigheid van die rijvaardigheid. De dames die blijkbaar ongedeerd uit de auto zijn gestapt gooien het op een brake failure. Lijkt ons een wat vergezochte verklaring, hoe snel reden ze door het benzinestation dan? 

Algehele nietskunnerij is waarschijnlijk een meer voor de hand liggende verklaring van het spektakel. De woede van een derde dame in het filmpje dat door een omstander op Facebook werd geslingerd doet eigenlijk hopen op een geweldige catfight.