Gymkhana 9

Ken Blocks scheur-, drift- en draaifestijn gaat harder dan Rocky, want het is alweer tijd voor Gymkhana nummertje negen.

De koning van het bandenroken wilde eigenlijk zijn zwaar gemodificeerde Ford Focus door de straten van het Australische Sydney knallen. Een beetje driften door het zakendistrict, aan de handrem sjorren voor het Opera House en donuts op de Harbor Bridge; dat werk. Maar dat zag de plaatselijke bromsnor niet zitten.

Blocks crew, Hoonigan Racing, kreeg de benodigde vergunningen niet rond Down Under, omdat de hermandad helemaal niet op de snelheidsduivel zat te wachten. Daarnaast eisten de ambtenaren dat er ook op de afgesloten stukken asfalt netjes en volgens de maximale snelheid zou worden gereden. Dat ging hem dus niet worden.

Daarom zijn we nu in het intens saaie Amerikaanse Buffalo voor een serieus stukje toerenbegrenzerjagen op een verlaten industrieterrein. De video zit weer barstensvol met helikopters, hefbruggen, treinen en al het andere dat je van de energiedrankjesman verwacht. Enjoy!