Clarkson, Hammond en May hebben een nieuwe Stig

In een meer dan vijf minuten durende inside joke onthullen Clarkson, Hammond en May dat ze een nieuwe Stig hebben. En hij heet: The Ben Collins.

Het waardeloze geluid, nodeloze getroll, langdradige presentatie en ongelikte edits, alles wijst op een steek onder water naar (de begindagen van) Top Gear. Natuurlijk verkleed als een opwarmer voor The Grand Tour. Er is namelijk een nieuwe coureur. Vanwege een rechtenkwestie mag The Grand Tour geen Stig meer hebben. Dus wat is er mooier dan een oude Stig af te stoffen en hem op te voeren als de persoon die hij in werkelijkheid is: Ben Collins. Inderdaad, dezelfde Ben Collins die ze destijds doodschoten.

"Eventually we found one. He was soaked in urine and living rough, but he claimed that many years ago, he used to work on a tv show, so he was exactly what we needed." 

"Why don't we call him The Stog?"

"Why don't we call him The Ben Collins - because that's his name."

Update: Het spijt ons, mannen. We hebben gefaald. Dit is geen nieuw filmpje; ons enthousiasme voor The Grand Tour en ons gebrek aan geduld voor de achttiende november hebben ons parten gespeeld. Dit desalniettemin hilarische bewegende beeld komt uit een special uit de tijd dat überhaupt het idee van The Grand Tour nog niet bestond. Dank voor jullie goedmoedige commentaren en aanwijzingen.