Clarkson en co. geven voorproefje nieuwe autoshow

Nu de première van The Grand Tour nadert voert het trio Clarkson, May en Hammond zijn mediamomentjes op. Gisteravond waren de Amazon-loonslaven te gast bij een late night-show, wat leidde tot 8 minuten vermaakvideo met auto's.

Wellicht ligt het aan de algehele Amerikaanse late night show-inflatie, maar ondergetekende had nog nooit van James Corden gehoord. Toch heeft de Brit in de VS een aardig bekeken programma, met een terugkerend autodingetje waarvoor in 2014 Lewis Hamilton en een SL63 AMG gestrikt werden (video). Het doel: zo snel mogelijk een rondje circuit doen terwijl Corden vanaf de passagiersstoel een interview/quiz doet en en passant ziekgedraaid wordt. Lachen.

Gister mocht het trio The Grand Tour komen promoten, en werd het segment ook gedaan, in een beefy Corvette Z06 Stingray. Clarkson bewees eens te meer niet alleen ad rem te zijn, maar ook over veel parate kennis te beschikken. James May zei 0 keer 'oh, cock', en Hammond heeft zijn pratende vagijn nog steeds niet geschoren. Wie er met de winst vandoor ging? Place your bets!