Man bang voor orkaan, zet BMW M3 in woonkamer

Een echte liefhebber laat zijn waardevolle vierwieler niet buitenstaan als moeder natuur een woedeaanval heeft.

Matthew liet eerst een enorme ravage achter op Haïti en ging vervolgens dit weekend bij Florida op bezoek. Hoewel de zwaarste storm in negen jaar enige kracht verloor, vreesde ook de US of A voor veel schade en rondvliegende attributen. Niet een situatie waarin je je grote liefde weerloos buiten laat staan.

De 26-jarige Randy werd dan ook bijzonder zenuwachtig van de naderende storm. Zijn grote liefde is zijn vrijwel perfecte BMW E30 M3 en die wil je niet aan de gevolgen van een orkaan blootstellen. Dus de auto bij gebrek aan garages in de woonkamer parkeren om de dikke wind uit te zitten is dan enige juiste optie. Wat vrouwen ook zeggen.

Gelukkig paste de youngtimer door de voordeur en zodoende bracht Randy het weekend door met een BMW achter de bank.Het romantische weekend bestond onder meer uit gezellig samen dineren en vervolgens samen in slaap vallen. Als we zijn Instagram mogen geloven heeft de Amerikaan de tijd van zijn leven gehad.

Zijn zorgen waren overigens niet geheel ongegrond. Matthew wist ook in Florida nog veel te slopen en zelfs de Daytona International Speedway had last van rondvliegende speakers en lampen. Gelukkig bleef Randy's BMW ongedeerd.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2d6d6e47f6a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });