Ongelimiteerde garantie op je tweedehands Bugatti Veyron

Het onderhoud van een Bugatti Veyron is zo duur dat je hem misschien niet op je boodschappenlijstje hebt staan. Als je je tweedehands Bug in Engeland koopt krijg je er een jaar volledige garantie bij. Ideaal.

Bij het kopen van een Youngtimer of tweedehands auto kijk je altijd even naar de kosten die je erbij krijgt nadat je de wagen hebt gekocht. Dus als je €2,3 miljoen voor een Bugatti Veyron aftikt reken je dat ook even uit. Dure grap, zo'n Bugatti in je garage, alleen een setje banden zet al €30.000 in de achteruit.

In Engeland is er een garantieverstrekker die het met de Veyron wel aandurft. Warrantywise biedt autoverkopers een garantieverzekering die alle onderhoudskosten aan een Veyron dekt voor £10.000. Met alle kosten, bedoelen ze ook echt alles. Nou ja, de banden moet je misschien zelf vervangen, maar in de motor is alles gegarandeerd. Ook de krasjes die je erop zet als je een vangrailtje kust of tegen je garagedeur aanrijdt.

Vrij bijzondere deal natuurlijk, want je weet bij voorbaat al dat het zo'n €50.000 kost om een jaar met een Bugatti rond te rijden.