Jeremy Clarkson kijken kan legaal en GRATIS

Schimmige streams kijken of torrents downloaden hoeft helemaal niet, wachten tot december ook niet. Je kunt via Amazon Prime gewoon legaal The Grand Tour in Nederland kijken. Voor nop!

Man, we reden er zelfs voor naar Duitsland - op zich geen straf - maar dat blijkt nergens voor nodig. Het is nu al mogelijk om de afleveringen van The Grand Tour in Nederland te streamen en het is nog simpel ook.

Als je al een Amazon-account hebt om bijvoorbeeld boeken te kopen, dan is het mogelijk om over vijf minuten legaal en gratis naar Clarkson, May en Hammond te kijken. Via deze link kun je de gratis dertigdaagse proefversie van Amazon Prime aanzetten zonder gedoe met Amerikaanse adressen. Als je nog geen account hebt, moet je er even een aanmaken en je creditcardgegevens invullen, vervolgens volg je de drie stappen op de pagina. Daarna gebruik je deze link om naar de beschikbare titels te gaan. 

Hier staat een lijstje met apparaten die ervoor kunnen zorgen dat je het gebit van Clarkson in de volle 4K op je beeldscherm kunt krijgen. En vergeet niet om de datum waarop je het abonnement stop moet zetten in je agenda te zetten (of ga voortaan keurig betalen voor Amazon Prime). Happy streaming.