Kijktip! Max Verstappen en Daniel Ricciardo analyseren 2016

De sterke punten van je personeel benutten, Red Bull Racing doet het uitstekend. De boys van het team schuiven aan op een grote casting couch om het seizoen door te nemen, vragen te beantwoorden en elkaar af te zeiken. Da's goeien TV!

Met de laatste race dit weekend voor de boeg wordt het tijd om het seizoen door te nemen. Red Bull heeft zijn tweede plaats in het constructeurskampioenschap al veilig gesteld en mag met het predikaat best of the rest zeer tevreden zijn. Max en Daniel pakten allebei een race-overwinning dit seizoen, maar de Australiër gaat het op punten winnen.

Op een ostentatief met trofeeën afgeladen set interviewen de heren coureurs elkaar over hoogtepunten (Brazilië voor Max, de pole in Monaco voor Dani) en dieptepunten (Max' race op Spa en die van Dani in Monaco), grillen ze de ijdelheid van Lewis Hamilton maar sparen ze elkaar ook zeker niet. Vooral de wat oudere Ricciardo is bij vlagen savage af tegen zijn teamgenoot en dat zien we graag. Het zijn geen wijven per slot van rekening. Gedurende het jaar werd het bovendien al snel duidelijk dat Ricciardo een betere chemie met Verstappen heeft dan met Kvyat, waarschijnlijk omdat ze meer op hetzelfde level zitten. De social media manager van Red Bull buit dit gegeven mooi uit, wat ons in dit geval een half uur aan mooie video oplevert. Go!