Heerlijk! Ken Block drift door Londen in extended Top Gear-special

Mocht je afgelopen seizoen toch nog de moeite hebben genomen om Top Gear te kijken, dan zag je Ken Block langskomen om samen met Matt LeBlanc door Londen te driften. Van deze scene is nu een langere versie verschenen met extra veel actie.

De enige Amerikaan die zo min mogelijk in een rechte lijn rijdt krijgt nu ruim tien minuten om zijn kunstjes te vertonen. Het avontuur begint op een containeropslag en voert daarna langs de grote toeristische trekpleisters van Londen. Terwijl Block zijn banden oprookt, mag Joey zo nu en dan een grappige oneliner uitspuwen. 

Het gekozen wapen is Kens volledig verbouwde Ford Mustang. De Amerikaanse classic leverde destijds nog ruim 850 pk en is voorzien van vierwielaandrijving. Ondertussen heeft Block het vermogen van zijn Hoonicorn opgeschroefd naar meer dan 1.400 pk, al hadden we niet het idee dat de oude setup underpowered was. 

Met het uitstekende camerawerk van de BBC en de sterke stuurkunsten van Block is dit tien minuten pure autoporno. Een volwaardige Gymkhana, maar dan met een BBC-logo. Enjoy!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5df4b09a0aa63', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });