Bieden! Justin Biebers Ferrari 458 staat te koop

Je kunt van alles vinden van de Canadese zanger, maar hij weet wel hoe je een Ferrari smaakvol kunt ombouwen. Wordt nu geveild, dus bied mee en versier meisjes.

De supercar is sowieso geld waard, want 458. Legendarisch. Voor een stukje extra opwaartse prijsbeleving is-ie ook nog van een man geweest die miljoenen meisjes besmette met een soort tiener-influenza. Deze 458 Italia F1 is bovendien mooi gecustomiseerd, moeten we toegeven. 

Het opleuken is gedaan door West Coast Customs. De kleur is helaas een wrap en geen spuitwerk, maar soit. De bodykit van Liberty Walk is dan wel weer origineel. De klinknagels op de wielkappen maken de bak extra bruut. En die vleugel achter is ook allerminst slecht gedaan. Voorts is er een tweeduizend Watt-geluidssysteem waarop u heel andere muziek kunt luisteren dan het werk van Bieber.

We moeten wel een klein voorbehoud maken. Bieber kocht de heerlijke 4.5 V8 in 2011, liet 'm toen dus ombouwen en wil er nu alweer vanaf. Waarom zou je dat willen? Het is niet dat-ie uit geldnood moet laten veilen. Misschien is het meegeleverde schaderapport, waarin wordt gesproken van aanrijdingsschade achter, ernstiger dan het puntgave exterieur doet vermoeden.

Enfin, bieden maar!