Te koop: megavilla met supercars en de heli uit Airwolf

Voor slechts een kwart miljard Amerikaanse dollars eigenaar worden van een hut in Beverly Hills en er ook nog een flinke autocollectie bij krijgen, inclusief een Spyker-eenhoorn, da's een buitenkansje!

Amerika is als die vriend die elk sterk verhaal dat je vertelt ook heeft beleefd, maar dan drie keer zo groots. Waar wij in Nederland best aardige huisjes te koop hebben, valt dit in het niet bij de pracht en praal die je aan de Amerikaanse westkust vindt. Zoals dit loeidure huis in Beverly Hills, dat een verkoopvideo kreeg waar wel een paar uurtjes en dollars ingestoken zijn.

Onder begeleiding van een hipster-knopdrukbeatje zien we de meest schitterende dronebeelden met hierin een prominente rol voor de Pagani Huayra. Maar er is ook Nederlandse inbreng: tussen alle oude nazi-Benzen en Italiaanse supercars (waaronder een Allard J2X, naast de Ariel Atom) staat een Spyker C8. Ha, beweer nu nog maar eens dat Victor Muller niet meespeelt in de Champions League van de autowereld. In jullie gezicht, non-believers.

Daarnaast heeft de woning nog tal van schermen met sexy bellenblaasmeisjes in bikini, een bowlingbaan, een Dagobert Duck-kluis met blootgelegd raderwerk, dure flessen drank, een complete snoepwinkel voor je dikke neefje Diabeto en nog veel meer rijke mensen-ongein.

Kosten noch moeite werden gespaard om het stulpje aan te prijzen en dat kan ook, met een dergelijke vraagprijs. Naast drones werden ook skateboards toegepast om binnen vloeiende beelden te maken. Check de reflectie in de epische 1936 Mercedes 540 K Special Roadster maar:

Buiten vinden we de Bell-helikopter uit de jaren '80-banger Airwolf met een trio aan dure cabrio's aan zijn voeten: we zien een Veyron Gran Sport, een Rolls-Royce Dawn en een Continental GTC. Een niveau lager staan een witte Roller en dito Ferrari 488 gereed voor de dagelijkse ritjes. It's good to be King. 

Enfin, als het u wat lijkt en u voldoende in de slappe was zit, neem dan even contact op met makelaar/vastgoedontwikkelaar Bruce Makowsky (High rollers only!). Voor je het weet ben je buurman van Carlton, Vivian en Uncle Phil (RIP), om er nog maar een memberberry van formaat in te gooien.