Beeld! Lamborghini Murciélago compleet gesloopt in Rotterdam

Leuk natuurlijk zo'n aftermarket spoiler op je Lamborghini Murciélago, maar als je de rijskills hebt van een geriatrische parkinsonpatiënt, dan gaat die je ook niet redden. Dat ondervond de inzittenden van deze supercar gisteravond in in Rotterdam.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Het resulteerde in ieder geval in een compleet gesloopte supercar die op een trambaan op het Weena een paal knuffelt. Stukjes Lamborghini liggen verspreid over het gras en de supercar staat er ietwat verslagen bij. Gelukkig lijkt de achterzijde met de kostbare V12 nog intact, waardoor een kans op een volledig, maar duur herstel nog aanwezig is. De auto was overigens ooit in het bezit van freestyle skiër en buitengewoon petrolhead Jon Olsson, die de auto voorzag van een DMC-bodykit en de vierwielaandrijving ombouwde tot RWD.

Het moet een beste klap zijn geweest, want de volledige voorkant ligt in puin, de voorwielen staan scheef en de voorruit is gebarsten. Volgens de politie is één inzittende met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en heeft de andere inzittende later ook een bezoekje aan het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, maar een zwaar overmoedige bestuurder met meer zelfvertrouwen dan rijkwaliteiten lijken hier voor de hand liggen. 

Update. Beelden van de naasleep HIER.

De 640 pk sterke Murciélago in betere tijden: