Koop dan. BMW M3 met weinig kilometers

Een BMW E30 M3 van de eerste eigenaar, ons land blijkt er zowaar een te hebben. Zwart, origineel en met belachelijk weinig kilometers op de teller. Is het too good to be true? Misschien, maar leuk is het wel.

Van een oud vrouwtje geweest en altijd in de schuur gestaan. Absoluut, ook bij ons gaan er flink wat alarmbellen rinkelen bij het zien van deze BMW M3 uit 1987: Hij is van de eerste eigenaar, heeft dertien jaar stilgestaan en daarom is de motor gereviseerd. Maar zong een bekende Italiaanse filosoof niet ooit: 'Zo een keer in de zoveel tijd komen dromen uit'?

Echt, alle vinkjes staan goed bij dit exemplaar. Origineel in Nederland geleverd, in zwart metallic gespoten, met een zwart interieur, de goede velgen. De revisie van de 2,3 liter viercilinder is uitgevoerd bij Koopman, dat gespecialiseerd is in het onderhouden van M-versies van BMW en ander sportmateriaal met motoren uit Beieren erin. Als het goed is zitten alle 200 pk er dus nog in.

De verkoper wil €59.500 voor de auto en dat is nog niet geboden. Het hoogste bod dat momenteel is uitgebracht telt acht briefjes van vijfhonderd te weinig.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dae102cbf058', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });