Video. Roekeloze Porscherijder doodt moeder en kind

Veel tragischer dan het onderstaande bizarre ongeluk wordt het niet: de Porsche van een rijkeluiszoon raakt van de weg en doodt een 33-jarige moeder en haar 3-jarige kind. Tot overmaat van ramp schijnt de vrouw ook nog zwanger te zijn geweest.

Het ongeval gebeurde in Griekenland, een kleine 80 kilometer buiten Athene. De 24-jarige zoon van een Griekse supermarkt-tycoon verliest buiten beeld met een belachelijke snelheid de controle over zijn auto, glijdt een parkeerplaats op en crasht in volle vaart tegen een geparkeerde auto met daarin moeder en kind. De vader is op dat moment in het toilet en moet aanzien wat zijn gezin is overkomen. 

De dader werd later geïdentificeerd als Iorgos Vakakis, wiens vader de supermarktketen Jumbo (geen relatie met 'onze' Jumbo) runt. Zijn passagier werd uit het wrak geslingerd en stierf, hijzelf verbrandde in de auto. Het ongeluk doet aan als een scene uit Final Destination: wat is de kans dat de Porsche juist daar van de weg raakt, en precies de geparkeerde auto raakt die nota bene op een parkeerplek naast de snelweg staat? Het hele ongeval is te bizar voor worden.

De dader hoeft in ieder geval niet te leven met wat hij heeft aangericht. Iets dat helaas niet over de echtgenoot van de vrouw gezegd kan worden. Foto's van de wrakstukken vindt u hier.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dc9de27451c0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });