Force India rijdt dit jaar in stijlloze Barbie-racer

Vergeet oversized haaienvinnen, oranje McLarens en vernieuwende T-wings. Als je echt wil opvallen in het Formule 1-veld van komend seizoen moet je bij Force India zijn. Die hebben namelijke besloten hun auto alsnog compleet roze te spuiten.

Tijdens de onthulling was de Force India nog gehuld in de kleuren van een jaar eerder. Een zwarte onderkant en een zilveren bovenkant die werden gescheiden door een dunne oranje streep. Weinig spectaculair en al helemaal niet in het oog springend. 

Nu is er echter een nieuwe sponsor aangetrokken. Waterspecialist BWT prijkt een jaar lang op de racer van Sergio Perez en Esteban Ocon en daar hoort blijkbaar ook een fris nieuw design bij. Waarschijnlijk vond de sponsor de kleur van asfalt niet opvallend genoeg op de auto en daarom is er gekozen voor een van de felste kleuren die ze konden bedenken: roze.

Direct vanaf de eerste race in Melbourne zal Fristi India in het roze aan de start verschijnen en volgens het team krijgen de helmen van de coureurs ook nog een nieuw design als gevolg van de verse sponsordeal. En ja, ook die zullen roze zijn. 

UPDATE: Sergio Perez heeft ook gereageerd op de nieuwe kleuren en heeft er duidelijk nog geen woorden voor.