Tonka en Toyota maken de beste auto ooit

De beste auto die je ooit hebt gehad is een Tonka. Helaas komen ze doorgaans niet verder dan de zandbak op school. Tenzij Tonka en Toyota samen een Hilux verbeteren. Dan ontstaat de mooiste ootoo die je ooit wilde hebben.

Member the Tonka? Dankzij het speelgoedautootjesmerk werd je verliefd op auto's. Jammer dat echte auto's er nooit zo uitzien. Maar het kan wel: dat bewijzen Toyota en Tonka met de Hilux Tonka Concept. De beste auto ter wereld volgens Jeremy Clarkson en alle terroristen ooit is nu verbeterd. Met nog grotere banden, meer lampen en een snorkel om de 2,8 liter turbodiesel van lucht te voorzien. Vooral die snorkel is een belangrijke *kuch* extra op een auto die 15 centimeter verhoogd is en die op 35 inch banden staat. Die wagen staat zo hoog op zijn poten dat je er zonder brug mee 'over' een rivier kunt rijden.

Tel daar de iconische geel-zwarte Tonka-livery bij op en je hebt een wagen waarmee je gegarandeerd niet in de P.C. Hooftstraat past. Ordinair tot en met, maar je wil hem. Wij in ieder geval wel.