Manny Khoshbin zet zijn Mansory Bugatti Veyron te koop

Je hebt First World Problems als je moet kiezen tussen skivakantie en zonvakantie. Maar het kan nog erger. Stel je voor dat je ruimte in je garage moet maken voor een nieuwe Bugatti Chiron, Koenigsegg Agera Gryphon en meer.

Manny Khoshbin is autoverzamelaar extraordinaire. Maar zelfs hij vindt drie Bugatti's wat veel van het goede. Nu de Chiron bijna in zijn collectie komt wonen moet er ruimte gemaakt worden. Dus gaat hij een aantal van zijn supercars wegdoen. 

Het eerste slachtoffer is een Bugatti Veyron. Niet zo maar de eerste de beste Veyron, overigens. De Khoshbin-Veyron kwam in 2008 in Molsheim uit het atelier rollen. In 2012 werd de auto door Mansory van boven tot onder en van binnen en buiten onder handen genomen met carbon en leer. Zo ontstond de Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero. Het exemplaar is één van één in de Verenigde Staten. Veel exclusiever wordt het niet.

Omdat de 1.000 standaard pk van de Veyron niet genoeg waren is de uitlaat vervangen. Deze Bug is daardoor nog luidruchtiger dan een Veyron normaal is, maar belangrijker nog: de nieuwe uitlaat leverde weer 109 extra pk op.

De auto wordt te koop aangeboden bij Dupont Registry en zoals het bij extreem dure dingen hoort is de prijs op aanvraag. Khoshbin heeft nog niet bekendgemaakt wat hij nog meer in de uitverkoop gaat doen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dab982d98006', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });