U kunt voor een belachelijk bedrag Bugatti's van Floyd Mayweather kopen

Er zijn veel dingen die Floyd Mayweather niet heeft, zoals smaak en taalvaardigheden, maar de bokslegende (49 wins, 0 losses) heeft in zijn carrière wel een imposante autoverzameling aangelegd. Twee van zijn Bugs mogen nu de Mayweather Compound verlaten.

De 40-jarige Mayweather, die momenteel met de UFC in onderhandeling is voor een supergevecht tegen Conor McGregor, heeft een 1.500 pk sterke Chiron in bestelling staan. Aangezien pretty boy in totaal drie Veyrons heeft, staat hij hoog in de pikorde van Bugatti, waardoor zijn Chiron binnenkort al wordt afgeleverd. Net als bij de Perridons.

Dit betekent ook dat autodealer Luxury Auto Collection twee van Floyds Bugatti's van de hand mag doen: een witte Veyron Grand Sport met 1.650 mijlen op de teller en een nog begeerlijkere Veyron Grand Sport Vitesse met amper 1.000 mijlen ervaring. Het toont maar weer eens dat Floyd een ontiegelijke poser is die wél aanschaft, maar geen kilomijlen durft te maken. Daardoor zijn z'n Bugatti's ZGAN, maar tegelijkertijd ook duur. Floyd vraagt namelijk respectievelijk $2.450.000 (€2.258.000) en $3.950.000 (€3.640.000) voor zijn superzwaargewichten uit Molsheim. Dus maakt u geen haast, door aan de bovenkant van de markt te gaan zitten blijven ze ook nog wel even het te koop-bordje houden. 

Hieronder een verzameling pics, gevolgd door een aantal van Floyds poserpics.