Optie voor zeikerds: Jeep met ingebouwd toilet

Voor de avonturier die niet wil stoppen voor natuurlijke ongemakken zoals een volle blaas is er nu een Jeep waarin je kan blijven rijden tijdens het plassen. Wel even uitkijken voor onverwachtse hobbels op de route.

Een handige knutselaar met een ietwat gevoelige blaas heeft zijn Jeep voorzien van een urine-transportatie-en-verwijderings-systeem; oftewel een buis. Het idee is simpel. Je rijdt door de wildernis te Freek Vonken, maar je voelt plots een Paay-momentje aankomen. Dan is het een kwestie van de jongeheer in de slang hangen en alles laten lopen. De ongewenste blaasinhoud verplaatst zich onder de stoel door en belandt onder de auto op de weg. Ideaal!

De oplossing zorgt voor hilariteit op Reddit, maar we moeten zeggen dat we zelf nog wel wat problemen zien. Zo mag je hopen dat alles wegspoelt en zit je uiteindelijk wel met een ondergepiste slang in je auto die ongetwijfeld na verloop van tijd minder fris gaat ruiken. Nee, het mag duidelijk zijn dat wij niet de Bear Grylls-doelgroep zijn die hiermee aangesproken wordt.