Dit is het waargebeurde en tragische verhaal van een BMW-verslaafde

Dit is geen mooi verhaal. Sterker nog: gelet op de consequenties had de man net zo goed zijn geld kunnen wegpissen aan hoeren. Vrouw weg, kinderen weg, baan weg, vrijheid weg. Alles voor BMW.

Dit is sowieso een van de raarste verhalen die u ooit heeft gelezen. Er is een man die Terrance heet. Terrance bezat op een gegeven moment vijftig BMW's, vooral 2002's. Terrance was namelijk dodelijk verslaafd aan auto's van BMW. Als in: echt verslaafd. Nadat hij in 2013 tegen de lamp liep, raakte hij alles en iedereen kwijt. 

Hij stal tussen de drie en vijf ton bij zijn werkgever en hij hield zijn BMW-verzameling grotendeels geheim voor zijn vrouw. Die mocht niet weten dat meneer het stadium van liefhebber had ingeruild voor de fase van verstandsverbijstering. Uiteindelijk stort zijn wereld ineen als zijn werkgever erachter komt dat hun trouwe kerkgaande medewerker een oplichter is en hij belandt - via vreemde omwegen - in de bak. 

Hij heeft nog steeds een BMW en hij is nog steeds verslaafd zoals een alcoholist altijd een alcoholist blijft, maar het niet meer opzoekt. Zijn leven is volledig verwoest.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2e81707464e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });