Max' crash en meer belangrijke onboard beelden GP Spanje

De race in Spanje duurde voor Max Verstappen helaas niet langer dan een intense run naar de eerste bocht. Op deze onboard beelden is nog eens duidelijk te zien hoe goed Max gepositioneerd was voordat hij een fatale beuk van Raikkonen kreeg.

De buitenkant was de goede kant om te zitten in bocht 1. Als Bottas Raikkonen niet tegen Max had geduwd, kon de Nederlander zeker plekken winnen in de volgende bocht. Het mocht niet zo zijn en op de beelden vanuit de cockpit is duidelijk de frustratie bij Max te zien.

De crash in de eerste bocht was gelukkig niet het enige opvallende moment in de race. We zien onder meer het contact tussen Massa en Alonso voorbijkomen, waardoor de Spanjaard zijn McLaren door het grind moest sturen. Hoewel Massa beweert dat hij helemaal niets verkeerd doet, laat hij hier wel heel weinig ruimte voor zijn concurrent die duidelijk naast hem zit.

Nog ambitieuzer is de actie van Carlos Sainz die probeert Kevin Magnussen in te halen via het gras bij de uitgang van pitsstraat. Een kansloze missie en we snappen dan ook niet dat hij nog durft te klagen over de boordradio.