Deze 750 pk sterke pickup kan uw volgende zakenauto worden

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen met veel laadruimte en genoeg grunt? Probeer eens een Ford F-150 Super Snake, van oppepinstituut Shelby. Metinclusief supercharged V8, dus je weet dat er een draaikolk in de tank ontstaat.

Voor verstokte V8-fans was het een hard gelag: de nieuwste Ford F-150 wordt niet meer met achtcilinder-benzinemotor geleverd. Gelukkig zijn er altijd partijen die een handje helpen. Zoals Shelby, dat Amerika's populairste pickup samen met Ford Performance en uitlatenspecialist Borla in een 750 pk sterk monster verandert. Ze maken 150 exemplaren, met een vanafprijs van net geen $100.000. Als je erin slaagt de auto hier op grijs kenteken te zetten is hij het overwegen waard, zodra er BPM afgedragen moet worden kan je beter een Ferrari 812 kopen.

Met 750 pony's onder de kap volgt deze Shelby-Ford Dodge's voorbeeld van steeds meer, meer, meer pk's en verdient hij met recht het predikaat Mother of all pickups (MOAP). Wedden dat je voorganger heel snel plaatsmaakt als dit blauwe gevaarte op 305 mm brede banden (en 22" wielen) in zijn spiegels opduikt?