Prototype van Audi's nieuwe A7 vliegt tijdens test in brand

De nieuwe Audi A7 is pas vanaf 2019 verkrijgbaar, maar hij staat nu al in de fik. 

Het is ons volkomen onduidelijk waarom een machtige auto als de Audi A7 in staat moet zijn om Tabberts en andere loden tandem-assers door de Alpen te trekken, maar Duitsers zijn grondig. Zie het als uw horloge: functioneert volgens opgaaf tot honderd meter onder water. Ook al zal u er nooit gebruik van maken, het is leuk om te weten. Dus moet Audi's nieuwe A7, die in 2019 zijn opwachting maakt, ook Hannibal in de Alpen kunnen spelen.

En dat is zwaar, erg zwaar. De wagen trok zichzelf zodanig uit elkaar dat vlammen vanonder de motorkap kwamen. Het duurde niet lang voor het vuur zich over de hele wagen verspreidde. De Audi-testers konden ternauwernood hun spullen uit het brandende beest redden.

Er is nog geprobeerd het vuur te blussen, maar de wagen veranderde in minder dan twintig minuten in een rokend karkas. Het is treurig om te zien, maar dit ongeluk zorgt ervoor dat uw toekomstige A7 niet in de fik vliegt als uw kroost erin zit. Tenzij u een Tabbert trekt. Daar schijnt een defeat device voor te zijn uitgevonden.

Beeldbron: CarPix/Carscoops.