Verbouwing Zandvoort: Hoe staat het circuit er nu voor? Part 7

Terwijl de Formule 1-wagens een voor een worden onthuld en Max Verstappen en Lewis Hamilton zelfs al hebben gereden, wordt in Zandvoort hard gebouwd aan het circuit. Het 'mooie' weer zorgt ervoor dat alles volgens de planning verloopt.

Zandvoort

Na de eerdere updates van de afgelopen weken (hier, hier en hier) is er deze week vooral detailnieuws. De asfalteerwerkzaamheden van vorige week en die daarvoor gaan nog steeds door, maar de definitieve toplaag van het circuit is nog niet in beeld.

De beelden geven mooi weer hoe de geƫgaliseerde paddock achter de pits nu meer ruimte biedt. Opvallend, want er is ook acht meter van afgesnoept in verband met de verlenging van de pitboxen. De contouren van die nieuwe bebouwing zijn goed te zien.

Op verscheidene plekken langs de baan wordt nog gewerkt aan de nieuwe vangrails, maar op andere plekken worden de bandenstapels alweer teruggezet. Ook zien we een ronde kerb die in bocht acht wordt neergelegd om te voorkomen dat coureurs daar teveel van de bocht afsnijden.

Bekijk het hele verhaal op de site van het circuit.