Weinig animo voor nachtje in McLaren-Honda-hotelkamer

Leuk idee van McLaren-sponsor Hilton: in Brussel is een hotelkamer helemaal in F1-stijl ingericht, geïnteresseerden kunnen bieden op een overnachting rond de GP van Spa-Francorchamps. De teller staat met nog 1 dag te gaan op '0' reacties.

Op zich is het idee van een McLaren-Honda themakamer helemaal niet zo beroerd, maar kennelijk staan klanten niet te dringen om zich te laten pamperen in een ruimte die is ingericht rond de huidige nummer laatst van het constructeurskampioenschap. Kunnen we ons voorstellen: lig je net lekker in bed een boekje te lezen, valt alle elektriciteit uit. Of je krijgt je bad niet vol door een hydraulisch probleem.

Een drempel voor het bieden is dat de kamer via het Hilton Honors-systeem wordt aangeboden. Kortom: alleen de in-crowd die met vorige bezoeken aan de keten punten heeft verzameld, kan deze gebruiken om te bieden op de kamer. Met nog 1 dag en 6 uur te gaan heeft nog niemand gebruik gemaakt van de gelegenheid. En dat terwijl je niet alleen een overnachting (op vrijdag 25 augustus) en diner krijgt, maar ook nog eens twee McLaren-petjes die door Stoffel Vandoorne gesigneerd zijn. Dus, Hilltonites, waar wacht u nog op?

De kamer is doodeenvoudig te vinden: volg gewoon het oliespoor en je bent er. Maar schrik niet als er reeds een Spaanse man met grote wenkbrauwen in een stoel zit en de hele tijd 'GP2 room' roept. Dat doet 'ie soms. Maar alle flauwheid terzijde, joke's on us: McLaren legde dit jaar meer raceronden af dan Red Bull. Dat is best treurig.