Politie trekt half gesloopte auto van A12, maar wat is het?

Poolse toestanden op de A12 bij Gouda vanmorgen: de patrouillerende hermandad trof bovenstaand hoopje onverlicht schroot al rijdend aan, en trok het van de weg. Wie herkent de auto?

De staat van het Nederlandse wagenpark is doorgaans uitstekend, maar er zijn altijd uitzonderingen. De auto die vandaag op de A12 uit het verkeer werd genomen heeft waarschijnlijk een botsing gemaakt, waarna de eigenaar besloot er nog even mee verder te rijden. Zo lang er niets aanloopt kan dat ook, alleen zijn de handhavers er minder blij mee om u hopelijk bekende redenen (koelvloeistof op de banden of op het asfalt, vallende stukken onderdeel, scherpe randen en geen zicht door kapotgereden verlichting). 

De eigenaar zelf zag het probleem niet zo, hij moest naar eigen zeggen maar een klein stukje rijden. 'Ah, ok, nee dan is het goed'... zou de politie in Islamabad wellicht zeggen, maar de Nederlandse dienders zijn iets minder buigzaam: de man kreeg 3 flippen en moest toezien hoe zijn auto afgesleept werd. Aangezien we alleen een close-up hebben is het even gissen naar merk/model en bouwjaar, maar we geven een kleine hint: wie inzoomt op de velg ziet een Koreaans logo.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dacf0c6c490d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });