Aston Martin DB11 ondergaat de Startech-behandeling

Is er dan een enkele Britse auto meer veilig voor het Duitse tunerwerk? De tunerts van Startech hebben deze keer een zeer mooie Aston Martin DB11 betast en natuurlijk voorzien van wat extra naakt koolstofvezel.

De Autosalon van Genève is begonnen en dat betekent dat de Duitse autoaanpassers hun beste werk weer moeten tonen om hun rijke klandizie van hun geld te ontdoen. Daaronder valt de Startech 610 (powered by Brabus) ook. De grijze Aston heeft een powerboost gekregen van AMG tuner Brabus. De 4 liter V8 met twee turbo's produceert nu, u raadt het nooit, 610 pk. Het koppel komt op een 800 Nm en daarmee wordt de 0-100 km/u gehaald binnen 3,8 seconden en ligt de topsnelheid op 310km/u. 

De visuele aanpassingen zijn vooral gedaan om de aerodynamica van de Aston Marton en niet de looks te verbeteren. Daarbij moeten de aangepaste spoiler, diffuser en dynamische side-skirts de luchtstroom om de Aston Martin Startech soepeler laten verlopen. Ook de speciaal ontwikkelde 21 inch Monochrome M wielen doen hierbij een duit in het zakje. 

Aan de binnenkant laat Startech zijn kunsten op het gebied van individualisatie zien. De SP610 is in dit geval namelijk geheel voorzien van een door een klant uitgekozen interieur. Iets wat zeker niet slecht is uitgepakt als het aan ons ligt. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc9bca21d5d0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });