Pijnlijk: veertien kostbare sportwagens onder bulldozer

De kans is aanwezig dat u een traantje moet wegpinken bij het bekijken van deze video. De ene na de andere klassieker verdwijnt hier onder heel zwaar materieel.

In de Filipijnen is het niet moeilijk: gebruikte auto's importeren is VERBOTEN. Gebeurt het toch, dan wordt hij onder presidentieel toezicht door een bulldozer overreden. "Illegal practices will be dealt with to ensure that every department, agency and instrumentality is free from corruption," aldus president Duterte.

In dit geval waren er 855 lui die niet in een Filipijns hok wilden rondrijden en het risico namen om een dikke bak uit Japan of Korea over te laten komen. Veertien daarvan werden verkozen om publiekelijk gesloopt te worden. Hieronder vallen enkele toppers als een BMW Z1, een Porsche 911 GT3, een Mercedes SL55 AMG, een Opel Manta en een BMW Alpina B12. Waarom mensen voor de Manta een dergelijk risico willen lopen, is ons overigens volstrekt onduidelijk.

Dit voorval is enige tijd gebeurd, toen hadden we nog geen bewegend beeld, maar nu wel:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ecdae413a49f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });