Te koop: een BMW M3, M4 en M5 in één

Goed, u kunt de E39 BMW M5 niet mooi vinden, dat is uw goede recht, maar om hem dan vervolgens zo toe te takelen met M4 en M3 onderdelen. Dat is simpelweg respectloos.

De E39 M5 is een klassieker in zijn eigen recht. De auto is volgens heel veel liefhebbers de perfecte M5 en daarom zou je er in theorie ook niets aan mogen/hoeven doen. De verkoper van deze versie dacht daar anders over. Hij was het blijkbaar niet eens met de styling van de rijdende legende en had liever een M3 of M4 gehad.

Aan de voorkant van deze Frankenstein vinden we een bumper van een M4. Of tenminste één die er op lijkt. Hij is 'passend' gemaakt en hoewel het netjes gedaan is, ziet het er gewoon vreemd monsterlijk uit. De achterkant van de 1996 stammende 5-serie iets minder heftig toegetakeld met een setje pijpen en een bumper van een M3. Hiervan doen onze ogen iets minder pijn, maar toch keuren we ook dit gewoon af.

Ondanks dat het hier om een uiterst unieke custom one-off gaat, vraagt de verkoper geen exorbitant bedrag voor zijn auto. Hij zit zelfs nog een tikkeltje aan de lage kant, wat dan weer de vraag oproept of het hier überhaupt wel gaat om een originele M5. Die badges zouden er zonder problemen opgeplakt kunnen zijn want als je die bumpers aanpakt, waarom zou je dan die M-logo's niet meenemen? Van de eBay-advertentie worden wij in ieder geval niet veel wijzer. Weet iemand welke BMW een enige-size van 5 en een power van 400 heeft?