Haas verwijdert betwist Rich Energy-logo van raceauto's

Dit weekend rijden Romain Grosjean en Kevin Magnussen zonder het in opspraak geraakte hertengewei-logo van sponsor Rich Energy op hun auto's. De drankjesfabrikant heeft het team dit zelf gevraagd. 

Rich Energy is in een strijd verwikkeld met Whyte Bikes over zijn logo: het gewei zou geplagieerd zijn van het logo van de fietsenfabrikant. Even leek het erop dat Haas in Monaco door de raceleiding naar binnen werd gehaald wegens de juridische strijd, maar de zwarte vlaggen die het team kreeg bleken terug te voeren op een defecte boordradio.

Voor de volgende race in Canada haalt Haas op verzoek van Rich Energy het logo - op de neus en de halo - van de auto's. Donderdag zaten ze nog op de bolides, maar vanochtend vroeg meldde de sponsor dat het gewei er af gaat. De zaak van Whyte vs. Rich komt later deze maand voor de rechter.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e4ff0ec96890', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });