Bucketlist no more: Raggende Manne-voorman Bob Fosko rijdt Opel Rekord

Toen de Nieuwe Revu onlangs een interview met cultheld Bob Fosko publiceerde, gaf de terminaal zieke artiest aan niet echt een bucketlist te hebben, op één ding na: een rondje rijden in de Opel uit zijn jonge jeugd. Die wens kan nu afgestreept worden.

Toegegeven: het wemelt in Nederland niet van de Opels uit de late jaren '50 en vroege jaren '60, maar niets is onmogelijk. Door een bundeling van het online bereik van Nieuwe Revu, Autobahn en de mannenbroeders van GeenStijl werd in Waalwijk een Opel Olympia Caravan 1500 opgespoord, precies zo'n exemplaar waarmee het jonge Bobje in de jaren '60 met zijn broers en vader naar Zandvoort reed.

Samen met cineast Eric Blom (die Fosko momenteel volgt voor een documentaire) en zijn broers trok Fosko er dit Pinksterweekend op uit met de oude Opel, wat mooie beelden opleverde. We willen u de foto's - gemaakt door Blom zelf - uiteraard niet besparen. Aan alle tipgevers: heel erg bedankt voor het meezoeken!

Verliefd geworden op de klassieke Rekord? De betreffende Opel staat hier te koop. Het volledige interview met Fosko staat hier (Blendle).