LIVE. F1 Grand Prix van Rusland 2020 met Max Verstappen op P2

De zon schijnt in lichtjes in Sotsji alwaar de Grand Prix van Rusland 2020 voor publiek wordt verreden. Lewis Hamilton maakt een statement door vanaf pole te starten, maar hij staat op zachte banden. Max Verstappen wist Valtteri Bottas te verslaan voor P2, en rijdt met mediums. Dat wordt spannend. Hier vindt u de livestreams en het liveverslag.
Max Verstappen

Rusland, Sotsji, alwaar het doorgaans niet bepaald spannend is. Gisteren was het in het kwalificatie toch spannend, doordat Vettel er hard af ging. Op dat moment had Lewis Hamilton nog geen geldige tijd gezet, waardoor hij met de hakken over de sloot alsnog op zachte banden in de top 10 kon rijden. Max Verstappen pakte de tweede startplek en dat biedt kansen. Enfin, u leest het hele verslag hier.

Het begint al met een under investigation voor Hamilton, want hij deed een proefstart onderweg naar de startgrid. Het biedt nog meer kans voor Max Verstappen. This gone be gud!

Livestreams

We starten niet zoals gebruikelijk om 15:10 , maar om 13:10 op het Circuit in het Olympisch dorp van Sotsji. Uiteraard kijkt u de Grand Prix van 2020 live op Ziggo kanaal 14. Maar wellicht bent u even ergens waar geen bereik is, of u verstaat plotseling geen Nederlands meer, dan helpt Sky.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f90348b5e1b2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });