LIVE. F1 Grand Prix van Duitsland 2020 met Max Verstappen op P3

De zon schijnt in lichtjes op de Nürburgring alwaar de Grand Prix van Duitsland 2020 de Grand Prix van de Eifel heet. Lewis Hamilton start eens niet van pole, maar moet Valtteri Bottas voorlaten. De Brit heeft wel mediumbanden. Max Verstappen start vanaf P3. Hier vindt u de livestreams en het liveverslag.

Max Verstappen

De Nürburgring, maar niet de Groene Hel van de Nordschleife. Op het GP-Circuit is de GP van de Eifel, want alle races hebben dit jaar bijzondere namen. Nico Hülkenberg rijdt weer in een Racing Point, dit keer niet omdat Sergio Perez positief testte op het coronavirus, maar omdat Lance Stroll positief vastgeplakt zit op de pot. Waarschijnlijk een slechte schnitzel gegeten.

Max Verstappen was gisteren lange tijd de snelste coureur op de baan, maar op het laatste moment waren de Mercedii toch sneller. Zelfs zonder party mode kunnen de auto's van de zilveren ster harder tegen het einde van de derde kwalificatiesessie. enfin, u leest het verslag hier.

Livestreams

We starten niet zoals gebruikelijk om 15:10 , maar om 14:10 op het Circuit in Duitsland. Uiteraard kijkt u de Grand Prix van 2020 live op Ziggo kanaal 14, maar deze week deelt ook Youtube gratis de beelden (hieronder embedded). Maar wellicht bent u even ergens waar geen bereik is, of u verstaat plotseling geen Nederlands meer, dan helpt Sky.

Hup Nico!

Nieuws
  • Red Bull Content Pool