Verstappen-fans kunnen binnenkort een gokje wagen

De titelstrijd is in jaren niet zo intens geweest, maar binnenkort kun je nog een extra laag spanning toevoegen aan het gevecht tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen.

Verstappen-fans kunnen binnenkort een gokje wagen

Je kunt natuurlijk niet meer om hem heen: Max Verstappen. De Nederlander is als leider in het kampioenschap de man van dit moment, zeker na de tweede controversiele clash met rivaal Lewis Hamilton op Monza. De wereldprestaties van de Red Bull-rijder houden het land in zijn greep en maken elke Grand Prix weer een sensatie, maar binnenkort kun je een extra laag spanning aanbrengen op je F1-ervaring. Gokken online wordt per 1 oktober namelijk gelegaliseerd in Nederland. Hierdoor worden ook de bookmakers vrij gelaten in ons land. Dit betekent dat je via verschillende organisaties je geld kan inzetten op de prestaties van Max.

Kansen per circuit

Op elk circuit zijn de kaarten weer anders geschud tussen de heel verschillende wagens van Red Bull en Mercedes. Het verschil is echter een stuk kleiner dit seizoen en zelfs op traditionele Mercedes-bolwerken weet Max te scoren. Zo is bijvoorbeeld de Grand Prix van Rusland is tot nu toe geen succes geweest voor Verstappen en zijn team.

Zeker niet nu hij een penalty van drie plekken heeft. Maar de strijd is pas gestreden als de finishvlag valt, zoals we bijvoorbeeld zagen op Imola en in Baku. Max kan maar zo naar de top van het veld knallen in een chaotische race. Jij kunt met jouw expertise bepalen hoe groot de kans op een overwinning is voor Verstappen en RBR. En daar kun je best wel een zakcentje mee verdienen.

Casinokampioen

Het spel beperkt zich niet tot losse Grand Prix. Zelfs zo laat in het seizoen kun je gewoon inzetten op de titelkansen voor Max. Zolang het kampioenschap gaande is ligt het speelveld volledig open. Het is dan natuurlijk wel zo dat de quotering verandert naar mate het kampioenschap vordert. Zo betaalde een kampioenschap voor Max aan het begin van het jaar veel meer geld uit dan nu. Als je nu gaat spelen voor geld zou je 1,99 keer je inzet winnen als Max kampioen wordt. Als je €10 inzet win je dus €19,90. Ga je toch safe en zet je in op Hamilton? Hamilton betaalt 1,73 uit. De kans dat Hamilton wint lijkt - op basis van zijn roemruchte verleden - dus iets groter te zijn dan voor onze Max.

Extra spanning

We hebben het afgelopen jaar kunnen zien dat geen enkele race een zekerheid is in de motorsport. Max heeft flink wat pech te verduren gehad het afgelopen jaar. Zo lag hij op Silverstone koers om te winnen en werd hij uiteindelijk door Hamilton van de baan gereden. Als je hier net je geld op had ingezet dan zou het zomaar kunnen dat je verliest! Dit maakt wedden op de de Formule 1 extra interessant. Je zal met nog meer spanning naar de race kijken dan de afgelopen races. Er staat dan namelijk voor jezelf ook echt iets op het spel. Dit

Koning Toto

Je hoeft echter niet tot 1 oktober te wachten om te wedden op Max. Via de Toto is het al mogelijk om weddenschappen op de Formule 1 te doen. Alleen zal je per 1 oktober via meerdere internationale bookmakers een weddenschap kunnen afsluiten. Het voordeel hiervan is dat de quotering in het buitenland vaak hoger ligt. Je maakt dus nog meer kans om een groot bedrag te winnen! Wie weet krijg je gelijk en win je straks de Toto met je weddenschap op Max.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool, Mercedes-AMG Petronas F1