Max Verstappen wordt uit stream gehaald voor theekransje (video)

De tweevoudig wereldkampioen moest zijn simrace stream om een bijzonder schattige reden onderbreken. Het was namelijk hoog tijd voor een theekransje met stiefdochter Penelope.

Max Verstappen wordt uit stream gehaald voor theekransje (video)

Het leven van Max Verstappen wordt - hoe kan het ook anders - gedomineerd door racen. De Nederlander werd immers van kinds af aan klaargestoomd om F1-kampioen te worden. Het is dus geen verassing dat hij elke kans aangrijpt om een paar rondjes te rijden, zelfs als hij niet in de buurt is van een echt circuit.

Verstappen is immers een begenadigd simracer, wat hem toestaat de drie weken lange pauze tussen Australië en Azerbeidzjan te vullen met langeafstandsraces als onderdeel van Team Redline.

Tijd voor thee, Max

Zoals het een echte simracer betaamt streamt Max zijn virtuele avonturen ook via Twitch. Tijdens een recente sessie kreeg hij echter te maken met een onverwachte bron van afleiding.

Stiefdochter Penelope Piquet (4) had namelijk schoon genoeg van het gamen en stond klaar om een theekransje te starten. Het dametje maakte haar ongenoegen duidelijk door haar hand voor de mond van de Red Bull-kopman te houden. Max gaf al snel gehoor aan de opdracht en sloot zijn PC af. Het leverde bijzonder schattige beelden op.

Penelope Kvyat-Piquet

Daniil Kvyat en Kelly Piquet met Penelope, Interlagos 2019.

Penelope Piquet is uiteraard de dochter van Verstappen's vriendin Kelly Piquet. Penelope kwam voort uit een relatie met niemand minder dan Daniil Kvyat, de man die Verstappen verving bij Red Bull Racing midden in 2016. Slechts vijf maanden later ging het stel echter uit elkaar. In januari 2021 begon Kelly een nieuwe relatie met Verstappen. Naar verluidt hebben de drie gelukkig geen problemen in de omgang.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool