Zien: vriendin Max Verstappen showt oranje bikini

En nog vijf andere. .

kelly piquet

Aankomend weekend staat-ie dan eindelijk op het programma: de Dutch Grand Prix. Oftewel: de thuiswedstrijd voor Max Verstappen waarvoor heel Zandvoort weer oranje zal kleuren. En zelfs Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, lijkt zich klaar te maken om zich onder de 'orange army' te mengen. Ze trekt voor de gelegenheid een oranje bikini uit de kast en showt die op Instagram. Net als vijf andere.

Oranje bikini

Zoals op bovenstaande plaatjes wel te zien is, is Kelly absoluut gewend om voor de camera te poseren. De dochter van ex-F1-coureur Nelson Piquet is dan ook van origine model. Dat verklaart een heleboel als je al deze mooie beelden ziet. Zo trakteert Piquet ons vlak voor de thuiswedstrijd van Max nog even op een aantal heerlijke zomerse plaatjes. Die Max heeft het maar goed voor elkaar. De Braziliaanse schone is half Nederlands (haar moeder is de Nederlandse Sylvia Tamsma) en heeft sinds eind 2020 een relatie met Max Verstappen. Uit een eerdere relatie met ex-coureur Danill Kyvat kreeg Piquet een dochter.

Nu maar hopen dat Kelly de oranje bikini ook meeneemt naar Zandvoort. Dit moet wel geluk brengen, als je het ons vraagt.

Formule 1
  • NLBeeld, Instagram