Lol: random Amerikanen raden F1-teams (video)

De Formule 1 doet driftig z'n best om door te breken in Amerika. Hoog tijd dus om even poolshoogte te nemen bij de gemiddelde Yank. Kunnen zij de namen van F1-teams raden?

Lol: random Amerikanen raden F1-teams (video)

Met vijf Grand Prix in Noord-Amerika - waarvan drie in de States - timmer de Formule 1 hard aan de weg naar het hart van de Amerikaanse kijker. Naast de extra races doet de sport met het constante gesleutel aan het weekendformat, de grote shows rond de races en de toegenomen betrokkenheid van social media en Hollywood zijn stinkende best om die lucratieve groeimarkt volledig open te breken.

Geen enkele F1-fan weet wie dit is, maar toch staat ze voor de RBR-pits in Miami.

De gemiddelde Amerikaan

Na al die moeite en experimenten is het misschien een goed idee om de gemiddelde Amerikaan even te bevragen over de grote boze Formule 1. De extreme uitbreiding van de invloed en bekendheid van de sport waar we zoveel over horen zou toch wel een keer merkbaar moeten zijn.

De mannen van de Red Flags Podcats besloten te proberen die theorie te bewijzen door mensen op straat de logo's van F1-teams voor te leggen, uiteraard zonder tekst. De taak was simpel: waar is dit logo van?

Creatieve missers

De resultaten van de voor een F1-fan doodsimpele quiz waren even verbazend als hilarisch. Zo kwamen antwoorden als 'A couple of dogsss', 'Despicable Me', 'H&M' en 'Megan Thee Stallion' voorbij. De enige die een beetje in de buurt kwam was 'Sugarfree Red Bull'. Je kunt wel raden op welk team dat sloeg. Welke compleet verkeerd gegokte teamnaam is jouw favoriet?

Formule 1
  • NL Beeld / PA Images, Red Bull Content Pool