VIDEO: 'Papa' Max heeft het even flink moeilijk 

Op het circuit heeft Max niet zoveel te vrezen, maar bij het thuisfront zijn nog meer dan genoeg uitdagingen. Tijdens een simracesessie kreeg de drievoudig wereldkampioen het aan de stok met zijn stiefdochtertje.

VIDEO: 'Papa' Max heeft het even flink moeilijk 

Het Formule 1-seizoen van 2023 bleek uiteindelijk niet echt een uitdaging te zijn voor Max Verstappen. De Red Bull-kopman wist 19 van de 22 races te winnen en greep maar een enkele keer naast het podium.

Nu het er weer op zit moet Max zich staande gaan houden in een hele andere omgeving vol valkuilen: thuis. Tussen de simraces door treedt Verstappen tegenwoordig immers op als stiefvader van Penelope Piquet.

Penelope Piquet

Het nu vier jaar oude dametje is de dochter van Max' vriendin Kelly en zijn Red Bull-voorganger Daniil Kvyat. Penelope lijkt er echter totaal geen problemen mee te hebben dat Verstappen niet haar 'echte' vader is. Ze is immers een vaak geziene gast bij de simracestreams van de Nederlander.

Bij een recent optreden was ze niet in opperbeste stemming. Ze moest van papa Max namelijk onder de douche, terwijl ze eigenlijk veel liever bij hem wilde blijven. Max leek het overtuigen van zijn stiefdochtertje een stuk moeilijker te vinden dan met overtuiging een Grand Prix winnen.

Als klap op de vuurpijl besloot een van Max' simracecollega's de boel nog even te verstoren met een lollig geplaatst salvo van de Pitstop Boys wereldhit Super Max!

Uiteindelijk werd de harde strijd toch in weer in het voordeel van Verstappen besloten. Penelope ging toch gewoon onder de douche.

Formule 1
  • NL Beeld / Action Press