De 6 coïtusbusjes van Genève 2016

Loodgieters, tuinaanleggers, buitenschilders en stenenstapelaars opgelet. De autoshow van Genève staat niet alleen vol met duur spul voor rijke arabieren, het is ook de oriëntatieplek voor een nieuwe bedrijfswagen. Maar dan wel extra heet.

Vooral de Volkswagen T6 is in trek dit jaar. ABT voert het werkpaard op naar 235 pk en 490 Nm, waardoor je net dat extra dotje vermogen hebt op de snelweg. Dat valt echter in het niets bij de creatie van MTM die de bus van twee extra elektromotoren voorziet. Deze lekker groene hybride perst er 282 pk en 1.100 Nm (!) uit en sprint daardoor in 8,2 seconden naar 100 km/u. Nooit meer te laat op de bouwplaats dus.

Gaat het je niet om snelheid, maar meer om luxe, neem dan eens een kijkje bij Larte Design of Klassen. Beide bedrijven namen een Mercedes V-Klasse onder handen en het resultaat is luxueuzer dan het vliegtuig van Donald Trump. Het kost je weliswaar de ruimte voor je gereedschap, maar je kan wel in alle comfort een paar maten/escortdames vervoeren naar de wedstrijd. Dankzij de geblindeerde ramen kunnen buitenstaanders toch niet zien wat er op de riante lederen zetels gebeurt.

Meer ruimte nodig? Geen probleem! De heren van TECHINTACTO (in extra ruime hoofdletters) hebben een XXL Mercedes voor je staan voor het transport van extra veel vrienden. Handig om zondag de leuke helft van het voetbalteam in te vervoeren. Ze hebben overigens ook een gepantserde versie voor het geval je naast vrienden ook veel vijanden hebt.