Red Bull vraagt jou een speciale livery te ontwerpen

Jij kunt gaan bepalen hoe de bolide van Max en Sergio eruit gaat zien! Via de REBL CUSTMS-competitie krijg je de kans voor drie races een speciaal kleurenschema te ontwerpen. De winnaars krijgen bovendien een zeer toffe prijs mee.

Red Bull vraagt jou een speciale livery te ontwerpen

De aankondiging van een Mobil 1-livery voor Red Bull Racing deed ons eraan herinneren dat het team voor dit seizoen nog geen speciale kleurenschema's aangekondigd had. Dat hebben ze in Milton Keynes niet over hun kant laten gaan.

Na de campagne rond de drie Amerikaanse Grand Prix vorig jaar heeft RBR opnieuw drie evenementen geselecteerd waarbij het team met bijzondere kleurtjes de rondjes zal rijden. Opnieuw is het aan de fans om te bepalen hoe dat eruit zal gaan zien.

REBL CUSTMS

Dit seizoen heeft de competitie de hippe naam REBL CUSTMS meegekregen. Fans die lid zijn van Red Bull's The Paddock krijgen toegang tot een configurator waarin ze zelf een livery kunnen ontwerpen.

Helaas heb je niet volledig de vrije hand. Red Bull geeft je namelijk vooraf getekende vormpjes die je naar eigen inzicht samen kunt stellen. De winnende liveries zullen ingezet worden bij de Grand Prix van Groot Brittannië, de Grand Prix van Singapore en de Grand Prix van Amerika.

Toffe prijs

De drie winnaars worden beloond met meer dan alleen de eer. Heb jij het beste knutselwerkje afgeleverd, dan krijgen jij en een vriend/vriendin/familielid vliegtickets en overnachtingen naar de desbetreffende race.

Bovendien krijg je tijdens de eerste vrije training een volledige rondleiding door de pits en een meet & greet met je ontwerp en de coureurs.

Wanneer de competitie opent is nog niet bekend. Snel inschrijven en alles goed in de gaten houden dus.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool